Θεωρία παιγνίων & ισορροπία κατα NASH : - Χασιώτη, Δανάη (2007)
Περιγραφή βασικών εννοιών στην Θεωρία παιγνίων, παρουσίαση της ισορροπίας Nash σε παίγνια συνεργασίας και μη. Μέθοδος Simplex για την επίλυση παιγνίων μητρώου και προσωμοιώσεις στο παίγνιο Prisoner's Dilemma και Two finger morra. Τέλος σύνδεση του κλάδου της θεωρίας παιγνίων με άλόυς επιστημονικούς κλάδους, όπως κοινωνιολογία και εξελικτική βιολογία.