Το <<3χ+1>> πρόβλημα : - Μπεγέτης, Ευάγγελος (2007)
Το ''3x+1'' πρόβλημα, ένα πολύ εύκολο στη διατύπωση πρόβλημα, παραμένει μέχρι και σήμερα ένα άλυτο πρόβλημα των Μαθηματικών. Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα δεν έχει λυθεί και θεωρείται ένα απο τα δυσκολότερα προβλήματα των Μαθηματικών.