Τσουνάμι : (NGHT, Inc., 2008)
Το Τσουνάμι είναι ένα από τα πλέον βίαια φυσικά φαινόμενα για το οποίο όμως γνωρίζουμε πολύ λίγα. Συνήθως προκαλείται από υποθαλάσσιους σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις. Τα φονικά αυτά κύματα μπορούν να διατρέξουν ολόκληρους ωκεανούς με ταχήτητες μεγαλύτερες από 1.000 χιλ. την ώρα και να καταπιούν ολόκληρες πόλεις μαζί με τους κατοίκους. Το National Geographic ακολουθεί τους επιστήμονες καθώς μελετούν αυτό το καταστροφικό φαινόμενο και αναζητούν τρόπους για να προετοιμαστούμε και να προστατευτούμε από την μανία της φύσης