Εργασιακός χώρος στο οικιακό περιβάλλον = - Γιώτα, Βάϊα Δ. (2006)
Το παρόν έγγραφο παρουσιάζει μία έρευνα η οποία εξετάζει τις προκλήσεις και τα πλεονεκτήματα που αναπτύσσονται όταν ο εργασιακός χώρος εισβάλλει στο οικιακό περιβάλλον και τη λύση που προτείνεται.