Πρόταση επανασχεδίασης συστήματος μεταφοράς υγρών καυσίμων : - Βάρφης, Ευάγγελος (2008)
Επανασχεδιαστική προσέγγιση εκφόρτωσης υγρών καυσίμων από διαμερίσματα βυτιοφόρου οχήματος, σε υπόγειες δεξαμενές πρατηρίου διακίνησης καυσίμων