Μελέτη αλγορίθμων ελέγχου ισχύος και δρομολογήσεις σε ασύρματα δίκτυα αισθητήρων : - Μπουζαρέλος, Κυριάκος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, 2005)
Περιγραφή αλγορίθμων ελέγχου ισχύος και αλγορίθμων δρομολόγησης σε ασύρματα δίκτυα αισθητήρων και σύγκριση των αλγορίθμων δρομολόγησης AODV και DSDV μέσω προσομοίωσης με το NS2.