Σχεδίαση κινουμένων σχεδίων με βάση την τεχνική κατασκευής : - Παγιάτης, Παναγιώτης (2007)
Αναφορά στους σημαντικότερους εκπροσώπους της τεχνικής σχεδίασης κινουμένων σχεδίων με την τεχνική της άμμου (sand animation technique) και αισθητική ανάλυση των κυριότερων έργων τους. Υλοποίηση προσωπικού έργου με βάση την παραπάνω τεχνική παραστατικής κινηματογραφίας με τίτλο "It's all frogs!" και διεξοδική μελέτη των παραμέτρων που καθορίζουν την αισθητική του οπτικοακουστικού προϊόντος