Six degrees could change the world
Οι έξι βαθμοί είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στο μέλλον του πλανήτη μας, προκειμένου να διερευνήσουμε τις πιθανές επιπτώσεις της ανόδου της θερμοκρασίας βαθμό βαθμό, μια και το χειρότερο σενάριο προβλέπει αύξηση έξι βαθμών μέσα στα επόμενα εκατό χρόνια.