Music animation machine - Malinowski, Stephan (Stephen Malinowski, 1990)
Μια βιντεοκασέτα με κινούμενες μουσικές παρτιτούρες. Η μουσική των Scarlatti, Byrd, Bach, Chopin, Webern και άλλων συνοδεύεται από μια νουβέλα, μοναδικά επηρεασμένες γραφικές παρτιτούρες που είναι κατανοητές χωρίς μουσική εκπαίδευση. Φόρμες, σύνθεση και μελοδικότητα αποκαλύπτονται σ' αυτήν την υπέροχη και ακριβής παρουσίαση