Παγκόσμια γεωγραφία : (Δαμιανάκης, 2002)
Ενημερωθείτε για στατιστικά και οικονομικά στοιχεία, ιστορικές και πολιτισμικές πληροφορίες, για όλες τις χώρες, τις πρωτεύουσές τους, αλλά και τις κυριότερες πόλεις αυτών. Συμπληρώστε δεκάδες διασκεδαστικά πάζλ, σχηματίζοντας πανέμορφες εικόνες από δεκάδες χώρες. Μάθετε για τους μεγάλους ποταμούς, τα βουνά, τους ωκεανούς και τις θάλασσες της γης. Ανακαλύψτε τον κύκλο του νερού, του στοιχείου που αποτελεί τα 2/3 της επιφάνειας της γης