Γεωγραφία της Ελλάδας (Conceptum, 2002)
Το έργο είναι εμπλουτισμένο με: μια συνοπτική γεωγραφική εγκυκλοπαίδεια, με κείμενα για τον κάθε νομό και την κάθε περιφέρεια της χώρας, με εικονογραφημένες περιγραφές των σημαντικότερων γεωγραφικών όρων, με εκατοντάδες ερωτήσεις από όλη την Ελλάδα, με πληροφορίες για όλους τους Δήμους και Οικισμούς της χώρας από το Σχέδιο Καποδίστρια.