Travailler (Histoires d' objets, 1999)
Αυτό το ντοκιμαντέρ έχει σαν σκοπό να κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό την κοινωνική και πολιτιστική διάσταση των αντικειμένων που μας περιβάλλουν. Πρόκειται για μία διερευνητική παρατήρηση πάνω στην μετάλλξη και την εξέλιξη του περιβάλλοντα χώρου μας και των αντικειμένων του.