Ο ρόλος των χαρακτηριστικών του προϊόντος και της ποιότητας παροχής υπηρεσιών του συμβούλου πωλήσεων στην ικανοποίηση και αφοσίωση των πελατών : - Γερολάκη, Ελένη (2007)
Η παρούσα εργασία ασχολείται με την μελέτη της σχέσης του ρόλου των χαρακτηριστικών των προϊόντων και την παροχή υπηρεσιών από το σύμβουλο πωλήσεων με την ικανοποίηση και την αφοσίωση πελατών. Για να ερευνήσουμε τα παραπάνω συνελλέξαμε στοιχεία από τη βιομηχανική επιχείρηση Alumil