Αίγυπτος (National Geographic Society, 1997)
Αναφέτεται στα μυστικά της Αιγύπτου όπως, στην μουμιοποίηση, τους θυσαυρούς των φαραώ, την κατασκευή των πυραμίδων, στην μεταθανάτια ζωή και άλλα πολλά που αρνούνται να αποκαλύψουν οι φαραώ.