Callas forever - Zeffirelli, Franco; Ardant, Fanny; Irons, Jeremy, 1948- (Τεχνικές Εκδόσεις Α.Ε., 2003)
Αναφέρεται στους τελευταίους μήνες ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της Όπερας που έγινε ποτέ, της Μαρίας Κάλλας