The sixth sense - Shyamalan, M. Night; Shyamalan, M. Night; Willis, Bruce, 1955- (Odeon, 1999)
Όταν ο Δρ. Μάλκολμ Κρόου ένας διακεκριμένος παιδοψυχολόγος συναντά τον Κόουλ Σηρ ένας περίεργος φόβος αναστατώνει τον οκτάχρονο. Ο Δρ. Κρόοου είναι τελείως απροετοίμαστος στο να μάθει την αλήθεια για τις φοβίες του μικρού Κόουλ.