Le diner de cons - Veber, Francis; Veber, Francis; Lhermitte, Thierry; Villeret, Jacques (Gaumont, 1998)
Ο Πιερ Μπροσάν είναι επιτυχημένος εκδότης και γοητευτικός άνδρας. Έχει μια πανέμορφη γυναίκα και συμμετέχει κάθε Τετάρτη βράδυ σε ένα καθ' όλα παράξενο δείπνο. Κάποιοι φίλοι καλούν κάποιους άλλους, ηλίθιους κατά τη μάλλον ή ήττον γενική ομολογία, και διασκεδάζουν. Μια Τετάρτη όμως, λόγω προβλήματος στη μέση, ο Πιερ δυσκολεύεται να πάει στο γεύμα. Ο ηλίθιός του καταφτάνει στο σπίτι για να γνωριστούν και το βάζει σε μία περιπέτεια άνευ προηγουμένου.