Gazon maudit - Balasko, Josiane; Balasko, Josiane; Balasko, Josiane; Abril, Victoria; Chabat, Alain, 1958- (Renn Productions/TF1 Productions, 1995)
Η Βικτόρια Αμπρίλ είναι η Λολί, η γλυκιά και όμορφη μητέρα δύο παιδιών, παντρεμένη με τον Λοράν... ένα σωβινιστικό γουρούνι που την απατά με την παραμικρή ευκαιρία! Όταν στη ζωή (αλλά και στο σπίτι) του ζευγαριού εισβάλει η αποφαστική Μαριχό, η ερωτική έλξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι άμεση, εκρηκτική και τελείως αναπάντεχη για τον μπερδεμένο Λοράν. Η Λολί όμως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία: τρεις νύχτες στο ίδιο κρεβάτι με τον άντρα της, τρεις με την αγαπημένη της - και την Κυριακή ρεπό!