Δεινόσαυροι : (NGHT Inc., 2008)
Το National Geographic ταξιδεύει στη δυτική Κίνα μαζί με μια ομάδα παλαιοντολόγων για να φέρουν στο φως στοιχεία από μια εποχή-αίνιγμα για την εξέλιξη των δεινοσαύρων. Δείτε πως τα οστά ξαναπαίρνουν ζωή και παρακολουθήστε τους επιστήμονες καθώς ξετυλίγουν το μυστήριο της ταυτότητας αυτών των δεινοσαύρων, των συνθηκών του θανάτου τους και των μυστικών που κρύβουν για εκείνη τη σκοτεινή χρονική περίοδο