Όταν ο Μπρένταν γνώρισε την Τρούντι - Myles, Lynda; Walsh, Kieron J.; McDonald, Peter, 1972-; Montgomery, Flora, 1974- (Deadly Films 2 Limited, Διανομή Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 2000)
Περιγράφει μια ανατρεπτική ιστορία στο Λουβλίνο όπου εκεί ζει ο Μπρένταν.Είναι δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο, μοναχικός και αδιαφορος για όλα, μέχρι τη στιγμή που μπαίνει στη ζωή του η Τρουντι