Ghost dog - Jarmusch, Jim, 1953-; Whitaker, Forest
Ο Ghost Dog είναι ένας ιδιόμορφος και ικανός επαγγελματίας δολοφόνος.Η ιταλική μαφία του αναθέτει επικίνδυνα συμβόλαια κι εκείνος αντιδρά σύμφωνα με τον τρόπο των Σαμουράι.