Συμβολή στη μελέτη του οικιστικού προγράμματος και του πολεοδομικού σχεδίου της ευρύτερης Θεσσαλονίκης - Τριανταφυλλίδης, Γιάννης Δημ ([χ.ε.], 1961)
τ.Α: Οικιστική ανάλυση και χωροταξική διερεύνηση, τ.Β: Προκαταρκτικό διευθύνον σχέδιο και πρόγραμμα