Volver - Almodóvar, Pedro; Cruz, Penelope; Portillo, Blanca, 1963-; Maura, Carmen, 1945-; Cobo, Yohana, 1985-; Duenas, Lola; Lampreave, Chus (El Deseo, 2006)
Η Ραμούνδα, μια δυναμική γυναίκα, διευθύνει το εστιατόριο που εγκατέλειψε ένας γείτονάς της, έχοντας στο ψυγείο το πτώμα του άντρα της. Αλλά και η αδελφή της Σόλε, έχει τα δικά της προβλήματα, αφού φιλοξενεί το φάντασμα της μακαρίτισσας μητέρας της!