Chungking express - Wong, Kar-wai, 1958-; Wong, Kar-wai, 1958-; Leung, Tony Chiu Wai, 1962-; Wang, Fei, 1969- (Ταινιοθήκη του Σινεμά ;, 1994)
Μια μυστηριώδης γυνάικα, που αναζητά την κλεμμένη ηρωΐνη της, έχει μια εφήμερη ερωτική σχέση με έναν αστυνομικό. Την ίδια νύχτα ένας άλλος αστυνομικός συναντά την ονειροπόλα Φέι, που δουλεύει σε καντίνα και ονειρεύεται να γίνει αεροσυνοδός.