Ανάπτυξη κατανεμημένου μεσισμικού συστήματος διασυνδεσης εξομοιωτων τενχολογιων ΙΕΕΕ 802.11 : - Οικονόμου, Δημήτρης, 1983- (2007)
Η παρούσα εργασία είχε σαν αντικείμενο της την ανάπτυξη του εργαλείου προσομοίωσης Pythagor. Η εργασία προέβλεπε την διεύρυνση των δυνατοτήτων του αλλά και γενικότερα την αλλαγή της φιλοσοφίας του.