Uranya - Καπάκας, Κώστας; Καπάκας, Κώστας; Cucinotta, Maria Grazia; Τσάπης, Άρης; Πιατάς, Δημήτρης; Χάνος, Ταξιάρχης (Odeon, 2006)
Τα πράγματα είναι πολύ μπερδεμένα το 1969, σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας. Η παρέα των πέντε πιτσιρικάδων πρέπει να αποφασίσει: θα μαζέψουν λεφτά από το χαρτζιλίκι τους για να αγοράσουν την πρώτη τους τηλεόραση, ή για να γνωρίσουν το μυστήριο του έρωτα; Θα επιλέξουν δηλαδή την ασπρόμαυρη συσκευή Uranya... ή την αισθησιακή Ουρανία, την τρυφερή πόρνη που έχει αναστατώσει όλο το χωριό;