Ο ρόλος της συναισθηματικής δέσμευσης στη σχέση της ικανοποίησης του καταναλωτή και της διαφοροποίησης των μαρκών με την προσήλωση του καταναλωτή στη μάρκα : - Δημαρέλη, Χρυσάνθη Χ. (2006)
Η διπλωματική εργασία αναφέρεται στο ρόλο που διαδραματίζει η συναισθηματική δέσμευση στη σχέση μεταξύ της ικανοποίησης με τη μάρκα και της προσήλωσης του καταναλωτή στη μάρκα, καθώς και στη σχέση μεταξύ της διαφοροποίησης των μαρκών και της προσήλωσης του καταναλωτή στη μάρκα. Για τη μελέτη αυτή πραγματοποιήθηκε έρευνα στο χώρο των αθλητικών ειδών (nike) και στο χώρο των αλυσίδων εστιατορίων fast food (goody's). Η έρευνα πραγματοποήθηκε με χρήση ερωτηματολογίων.