Ηλεκτρονική μάθηση : - Μιχαλούτσου, Αικατερίνη (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Στατιστικής και Χρηματοοικονομικών-Αναλογιστικών Μαθηματικών, 2007)
Εισάγει τον αναγνώστη στον προβληματισμό που χαρακτηρίζει το θέμα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Αρχικά ορίζεται η εκπαίδευση από απόσταση, και στη συνέχεια μελετάται ο ρόλος του διαδικτύου στην ανάπτυξη της. ανασκόπηση στην λειτουργία της πλατφόρμας webct. Γίνεται μια εισαγωγή στην πλατφόρμα δίνοντας τους ορισμούς της έννοιας του webct.