Στατιστική ανάλυση σε δεδομένα για πόσιμο νερό : - Τσουμάνης, Αχιλλέας (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, 2007)
Στατιστική ανάλυση δεδομένων πόσιμου νερού