Ηλεκτρονικό εμπόριο και προστασία προσωπικών δεδομένων : - Ζλάτος, Κωνσταντίνος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, 2007)
Σε αυτή τη πτυχιακή εργασία παρουσιάζουμε το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το κατά πόσο τα προσωπικά μας δεδομένα διαφυλάσσονται επαρκώς σαυτή τη διαδικασία. Νομοθετικά και κανονιστικά πλαίσια που υπάρχουν προστατεύουν το πολίτη από κάθε του συναλλαγή; Υπάρχουν τεχνολογικοί περιορισμοί για τη πραγματοποίηση μιας επαρκή ασφάλισης της διωτικότητάς μας;