Photo lab (Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, 2004)
Disc 1: Απλές οδηγίες και κόλπα για να δαμάσετε τα κύρια εργαλεία, εκμάθηση, παραδείγματα, ασκήσεις cd-rom- Disc 2: Οι βασικές αρχές του χρώματος και οι πρακτικοί τρόποι για να διορθώσετε τις φωτογραφίες σας, εκμάθηση, παραδείγματα, ασκήσεις cd-rom- Disc 3: Οι βασικές ατέλειες στις φωτογραφίες και οι πρακτικοί τρόποι διόρθωσης, εκμάθηση, παραδείγματα, ασκήσεις