Ηλεκρονικές υπογραφές στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Τεχνικά και νομικά ζητήματα : - Κουτμάνης, Παναγιώτης (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, 2004)
Η παρούσα διπλωματική εκπονήθηκε για τη μερική κάλυψη των απαιτήσεων με στόχο την απόκτηση του πτυχίου της σχολής Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Το θέμα της εργασίας είναι : «Ηλεκτρονικές Υπογραφές στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Τεχνικά και Νομικά Ζητήματα». Η διπλωματική εκπονήθηκε υπό την επίβλεψη της Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Λίλιαν Μήτρου και ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2004. Προς την επιβλέπουσα Καθηγήτρια κ. Λίλιαν Μήτρου αισθάνομαι την υποχρέωση να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες, για τη συμπαράσταση και τη συμβολή της σε όλα τα στάδια της εργασίας, από την έναρξη έως και την ολοκλήρωση της.