Δορυφορικές επικοινωνίες με χρήση του λογισμικού πακέτου Satellite Toolkit (STK) : - Πουρτουλίδης, Θεόδωρος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, 2007)
Υλοποίηση και παρουσίαση διαδορυφορικών ζεύξεων μεταξύ ίδιων και διαφορετικών τροχιακών επιπέδων με χρήση του λογισμικού πακέτου STK.