Thank you for smoking - Reitman, Jason, 1977-; Reitman, Jason, 1977-; Eckhart, Aaron; Bello, Maria, 1967-; Brody, Adam, 1980-; Elliott, Sam, 1944-; Holmes, Katie, 1978-; Lowe, Rob; Macy, William H., 1950-; Duvall, Robert (Room 9 Entertainment, 2005)
Ο Νικ Νέιλορ είναι ο εκπρόσωπος Τύπου των καπνοβιομηχανιών και αντιπρόεδρος της Ακαδημίας Σπουδών Καπνού. Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ετοιμόλογο τσαρλατάνο, ανήθικο, αδίστακτο, σύγχρονο Μεφιστοφελή με κοστούμι γιάπη. Παρόλ' αυτά, ο Νικ είναι έξυπνος, γοητευτικός και χαρισματικός. Προτιμα να βλέπει τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να την προβάλει με πειστικό τρόπο. Ξέρει να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα και είναι ικανός να μας πείσει ότι το κάπνισμα...ΔΕ βλάπτει σοβαρά την υγεία.