The man who sued God - Joffé, Mark, 1956-; Connolly, Billy; Davis, Judy, 1956- (Australian Film Finance Corporation, 2001)
Ο Στιβ Μάγερς, ένας πρώην δικηγόρος και νύν ψαράς, του οποίου η βάρκα καταστράφηκε αναπάντεχα από το χτύπημα κεραυνού, κινδυνεύει να χάσει την αποζημίωση του, καθώς η ασφαλιστική του εταιρεία αντιμετωπίζει το συμβάν ως "θεϊκή ενέργεια" - η τέλεια νομική διέξοδος. Αποφασίζει λοιπόν να προσφύγει στο δικαστήριο, έχοντας στο πλευρό του μια μαχητική δημοσιογράφο, την Άννα Ρέντμοντ και να αντιδικήσει με τον κύριο υπαίτιο της συμφοράς του, που φυσικα δεν είναι άλλος από τον ίδιο το Θεό.