Raging bull - Scorsese, Martin; De Niro, Robert (MGM Home Entertainment, 2005)
Η ιστορία του Τζέικ ΛαΜότα, του Ιταλοαμερικανού πυγμάχου που τα ζωώδη του ένστικτα κρύβονται απειλητικά, έτοιμα να ξεσπάσουν σε μια βίαιη συμπεριφορά μέσα και έξω από το ρινγκ. Ο Τζέικ θα βιώσει την άνοδο και την πτώση ενός ειδώλου, στην προσπάθεια του να αντιμετωπίσει τον σκληρότερο εχθρό του, δηλαδή τον ίδιο του τον εαυτό...