Sea soup : - Cerullo, Mary M. (Tilbury House, 1999)
Συζητά τους μικροσκοπικούς οργανισμούς γνωστούς ως φυτοπλαγκτόν και σημαντικές λειτουργίες που εξυπηρετούν στο ξαναγέμισμα της γήινης ατμόσφαιρας, στη θαλάσσια τροφική αλυσίδα, και αλλού