Το κόκκινο εξπρές - McLean, John (World of discovery, 1992)
Ο Αυστραλός παραγωγός John McLean επιβιβάζεται στον Υπερσιβηρικό, το καμάρι των Σοβιετικών σιδηροδρόμων, για μια περιπέτεια δύο εβδομάδων κατά μήκος της Ρωσίας