Τα μυστικά του χρυσού ποταμού (World of discovery, 1992)
Στο Ρίο Νέγκρο της Βραζιλίας, στο δεύτερο μεγαλύτερο ποτάμι του κόσμου βλέπουμε την άγρια φύση από τους καταρράκτες του στη Γουιάνα, μέχρι τη συμβολή του με τον Αμαζόνιο