Ανθρώπινος οργανισμός και επιστήμη - Rosten, Irwin (World of discovery, 1992)
Ο παραγωγός Irwin Rosten μας παίρνει μαζί του στην πιο σημαντική περιπέτεια του ανθρώπου, στην εξερεύνηση του ανθρώπινου σώματος και στο πως η σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να ξεπεράσει τα ψεγάδια της φύσης