Ο κόσμος των εφευρέσεων (World of discovery, 1992)
Ο παραγωγός μας παίρνει μαζί του σ' ένα ταξίδι στο βασίλειο των απεριόριστων πιθανοτήτων, στον κόσμο των εφευρέσεων. Από την εποχή και το έργο του Τόμας Έντισον, φτάνουμε να γνωρίσουμε τους σύγχρονους εφευρέτες