Κυνηγώντας τους μουσσώνες της Ινδίας - Wallace, David (World of discovery, 1992)
Η ταινία ακολουθεί το μονοπάτι αυτής της ετήσιας καταιγίδας καθώς αυτή μπαίνει στις ζωές των Ινδών και διασχίζει μια από τις πιο όμορφες και μυστηριώδεις χώρες της γης