Το βασίλειο του φιδιού (World of discovery, 1992)
Οι κινηματογραφιστές της άγριας φύσης μας παίρνουν μαζί τους σε μια εξωτική περιπέτεια στις μακρινές άκρες της γης για να ανακαλύψουμε μια σειρά από σπάνια φίδια