Amazon (Wild Thornberrys wildlife tales, 1991)
Στις αχανείς εκτάσεις του Αμαζονίου υπάρχουν μερικά από τα πιο αδυσώπητα, συναρπαστικά και έξυπνα αρπακτικά. Η ταινία αυτή παρακολουθεί από κοντά αυτά τα ενδιαφέροντα αρπακτικά και εξερευνεί την προσαρμογή στον κόσμο τους, που τα έκανε θανάσιμους φονιάδες