Indiana Jones - Spielberg, Steven, 1946- (Lucasfilm Ltd., Odeon, 2000)
Ο Indiana Jones μαζί με τον πατέρα του έχουν βαλθεί να ανακαλύψουν το χαμένο Ιερό Δισκοπότηρο που έχει χαθεί από την εποχή της τελευταίας σταυροφορίας.