Indiana Jones - Spielberg, Steven, 1946- (Lucasfilm Ltd., 2000)
Μια περιπέτεια με τον Indiana Jones στα βάθη της Ινδίας, όπου με την βοήθεια μιας όμορφης ξανθιάς προσπαθεί να κλέψει την ιερή πέτρα Άνκαρα απο την οποία κρέμεται το μέλλον ενός ολόκληρου λαού.