Καμηλοπάρδαλη (Wild Thornberrys wildlife tales, 1991)
Η ταινία εξετάζει τη ζωή του πανήψυλου φυτοφάγου από τη γέννηση του, τους κυνηγούς του ως τα παράσιτα του και φυσικά την καθημερινή πάλη του για επιβίωση. Σαν Νομάδες της Σερενγκέτι είναι γνωστά τα άγρια σκυλιά που ζουν εκεί