Το θαλάσσιο δάσος (Wild Thornberrys wildlife tales, 1991)
Πέρα από την ακτή του Ειρηνικού στην Καλιφόρνια υπάρχει ένας υποθαλάσσιος μυστηριώδης κόσμος. Αυτό το συναρπαστικό δάσος από γιγαντιαία φύκια αποτελεί πηγή ζωής για τα πάντα. Η ομάδα διάσωσης φαλαινών έχει σώσει από το θάνατο πολλά απ' αυτά τα άτυχα πλάσματα. Το πρόγραμμα αυτό απεικονίζει τον ηρωισμό τους και τις δραματικές προσπάθειες τους