Η οικογένεια των λύκων (Wild Thornberrys wildlife tales, 1991)
Παρατηρεί και ερμηνεύει τη γλώσσα του σώματος και τις εκφράσεις των λύκων. Ο αμερικανικός βίσονας μάχεται για κυριαρχία, ερωτοτροπεί, ζευγαρώνει και προστατεύει τα μικρά του από τα κογιότ και τις αρκούδες