Όρκα - Noxon, Nicholas (World of discovery, 1992)
Ο βετεράνος παραγωγός ντοκυμαντέρ Nicolas Noxon ρίχνει μια ματιά από κοντά σε ένα από τα πιο ευφυή και αξιαγάπητα πλάσματα της γης στη δολοφόνο φάλαινα